Modern wire harness systems and exclusive vehicle interiors: The name DRÄXLMAIER stands for automotive innovations – products that enhance your driving experience. Every day, approximately 75,000 associates around the world cooperate to contribute their knowledge, skills and automotive passion toward this goal. Individuals, who like to take on responsibilities, use their creativity and contribute their ideas toward the common success. Individuals like you!

Quality inspector

Job Req ID:  115221
Location: 

Kumanovo, MK, MK-1300

Work Type:  Full time
Contract Type:  unlimited

Со цел да го поддржиме Одделот за Логистика во нашата фабрика во Куманово, бараме Инспектор во контрола на квалитет кој може да одговори на предизвиците на меѓународниот пазар со отвореност, флексибилност и ентузијазам. Искористете ја оваа шанса и придружете се на нашиот успех!

 

 

Работни задачи:

 

 • Следење на тековното производство до гарантирано постојано добро ниво на квалитет
 • Тестирање на начин што гарантира рана детекција на грешки извршувани во текот на производството
 • Претставување на одредени мерки со цел елиминирање на грешките и слабите точки и следење на нивната ефективност
 • Техничка проверка на карактеристиките за квалитет на производот и изведување на видливи и мерни испитувања
 • Собирање на податоци за квалитет и правилна документација
 • Итно пријавување на грешки и слаби точки до соодветните оддели и стопирање на производи доколку е потребно

 

Услови:

 

 • Завршено средно образование
 • Солидно познавање на англиски јазик
 • Искуство во производствениот процес ќе се смета за предност
 • Желба за учење
 • Тимска работа

 

We are looking forward to your application.

Company / Legal Entity: DMM Dräxlmaier Manufacturing Macedonia DOOEL Kavadarci

Your recruiter

Tamara Krstevska 

           Phone: ​​

           Mail to: ​TAMARA.KRSTEVSKA@DRAEXLMAIER.COM​