Modern wire harness systems and exclusive vehicle interiors: The name DRÄXLMAIER stands for automotive innovations – products that enhance your driving experience. Every day, approximately 75,000 associates around the world cooperate to contribute their knowledge, skills and automotive passion toward this goal. Individuals, who like to take on responsibilities, use their creativity and contribute their ideas toward the common success. Individuals like you!

Production worker - G class

Job Req ID:  115591
Location: 

Kumanovo, MK, MK-1300

Work Type:  Full time
Contract Type:  unlimited

Со цел да го поддржиме одделот Производство во нашата фабрика во Куманово, бараме Работник во производство кој ќе може да одговори на предизвиците на интернационалниот пазар со отвореност, флексибилност и ентузијазам. Искористете ја оваа шанса и приклучете се кон нашиот успех!

 

Работни задачи:  

 

 • Доставување квалитетен и навремен производ во процесот според обуките и упатствата добиени од работодавачот и претпоставениот
 • Почитување на внатрешните правила на компанијата
 • Ја утврдува расположливоста и врши снабдување со делови и материјали доколку се пријавени недостатоци
 • Препознавање и пријавување на проблематични места, како и одржување на 5S и чисто работно место
 • Отстранување на пречките и дефектите кои се настанати од посложени активности и документирање и пријавување на истите
 • Учествување во процесот на монтажа и рачна изработка на делови или монтирани компоненти во сериското производство, според упатства за користење на алати и технологии

 

Услови:

 

 • Завршено средно образование
 • Најмалку 6 месеци работно искуство во DRX
 • Тимска работа и аналитички способности
 • Комуникативност
 • Желба за учење
 • Самоиницијативност

 

We are looking forward to your application.

Company / Legal Entity: DMM Dräxlmaier Manufacturing Macedonia DOOEL Kavadarci

Your recruiter

Tamara Krstevska 

           Phone: ​​

           Mail to: ​TAMARA.KRSTEVSKA@DRAEXLMAIER.COM​