Modern wire harness systems and exclusive vehicle interiors: The name DRÄXLMAIER stands for automotive innovations – products that enhance your driving experience. Every day, approximately 75,000 associates around the world cooperate to contribute their knowledge, skills and automotive passion toward this goal. Individuals, who like to take on responsibilities, use their creativity and contribute their ideas toward the common success. Individuals like you!

Material Handler

Job Req ID:  116484
Location: 

Kumanovo, MK, MK-1300

Work Type:  Full time
Contract Type:  unlimited

Со цел да го поддржиме Одделот за Логистика во нашата фабрика во Куманово, бараме Ракувач со материјали и работник во магацин кој може да одговори на предизвиците на меѓународниот пазар со отвореност, флексибилност и ентузијазам. Искористете ја оваа шанса и придружете се на нашиот успех!

  

Работни задачи:

 

 • Ги чува / издава материјалите за производството / испорака
 • Ги подготвува стоките/материјалите за внесување во пописната листа и прави нивно внесување (пријавување)
 • Ги подготвува материјалите и готовите производи за извоз
 • Прима, сортира, дистрибуира стоки/материјали и ги пријавува и одјавува согласно упатствата; доколку е потребно, користи примероци за работење со опремата за ракување со материјали 
 • Печати работни карти (скенирање на баркодови со помош на  ласерски скенер)
 • Го поставува материјалот на линија согласно Состојба на линија и  ја снабдува линијата со потребната количина на материјал

Услови:

 

 • Завршено средно образование
 • Искуство во производствениот процес ќе се смета за предност
 • Флексибилност
 • Тимска работа

 

Придобивки за вработените:

 

 • Конкурентна плата + бонуси
 • Бесплатен оброк
 • Обезбеден транспорт до и од работното место

 

We are looking forward to your application.

Company / Legal Entity: DMM Dräxlmaier Manufacturing Macedonia DOOEL Kavadarci

Your recruiter

Vaska Galeva Miteva 

           Phone: ​​

           Mail to: ​VASKA.GALEVAMITEVA@DRAEXLMAIER.COM​