Modern wire harness systems and exclusive vehicle interiors: The name DRÄXLMAIER stands for automotive innovations – products that enhance your driving experience. Every day, approximately 75,000 associates around the world cooperate to contribute their knowledge, skills and automotive passion toward this goal. Individuals, who like to take on responsibilities, use their creativity and contribute their ideas toward the common success. Individuals like you!

Технички персонал во одделите за сечење кабли и предконфекционирање

Job Req ID:  104618
Location: 

Kumanovo, MK, MK-1300

Work Type:  Full time
Contract Type:  unlimited

Со цел да ги поддржиме одделите за сечење кабли и предконфекционирање во нашата фабрика во Куманово, бараме технички персонал кој може да одговори на предизвиците на меѓународниот пазар со отвореност, флексибилност и ентузијазам. Искористете ја оваа шанса и придружете се на нашиот успех!

 

Профили:                                                                                           

 

 • Подесувач во одржување
 • Оператор во микрографска лабораторија
 • Техничар
 • Електричар
 • Електротехничар
 • Тим Лидер во оддржување

 

 

 

Услови:

 

 • Средно електротехничко училиште ќе се смета за предност
 • Работно искуство во полето на позицијата ќе се смета за предност
 • Способност за изведување на работа на поголеми височини
 • Аналитички вештини и вештини за решавање на проблеми

 

Придобивки за вработените:

 

 • Конкурентна плата + бонуси
 • Бесплатен оброк
 • Обезбеден транспорт до и од работното место

 

 

 

 

 

 

We are looking forward to your application.

Company / Legal Entity: DMM Dräxlmaier Manufacturing Macedonia DOOEL Kavadarci

Your recruiter

Elizabeta Sotirova 

           Phone: ​+38943551357​

           Mail to: ​ELIZABETA.SOTIROVA@DRAEXLMAIER.COM​