Modern wire harness systems and exclusive vehicle interiors: The name DRÄXLMAIER stands for automotive innovations – products that enhance your driving experience. Every day, approximately 75,000 associates around the world cooperate to contribute their knowledge, skills and automotive passion toward this goal. Individuals, who like to take on responsibilities, use their creativity and contribute their ideas toward the common success. Individuals like you!

Хаусмајстор - Електричар

Job Req ID:  108537
Location: 

Kumanovo, MK, MK-1300

Work Type:  Full time
Contract Type:  unlimited

Со цел да го поддржиме Одделот за Управување со одржувањето на објектот во нашата фабрика во Куманово, бараме Хаусмајстор - Електричар кој може да одговори на предизвиците на меѓународниот пазар со отвореност, флексибилност и ентузијазам. Искористете ја оваа шанса и придружете се на нашиот успех!

 

 

Работни задачи:

 

 

  • Ги имплементира технологиите за зградите, енергијата и животната средина според потребите на компанијата или правните обврски
  • Врши контрола и одржување на технички инсталации на објектот
  • Прави мерења
  • Врши одржување и контрола на соба со електрична опрема со среден и низок напон на струја,  на системот за осветлување - внатре и надвор,  на венталациони уреди, клима уреди, систем за греење и ладење
  • Врши одржување и контрола на противпожарен аларм, противпожарен систем и друга противпожарна опрема
  • Работи со опрема како дигалки и високи платформи кои вклучуваат работа на висина

 

 

  

Услови:

 

  • Средно стручно образование
  • Искуство во полето на работа
  • Познавање на компјутер
  • Отвореност за дискусија

 

 

We are looking forward to your application.

Company / Legal Entity: DMM Dräxlmaier Manufacturing Macedonia DOOEL Kavadarci

Your recruiter

Elizabeta Sotirova 

           Phone: ​+38943551357​

           Mail to: ​ELIZABETA.SOTIROVA@DRAEXLMAIER.COM​